[ GHID ] Unghii mari si sanatoase



Unghiile sunt o parte importanta pentru o femeie, si este foarte impotant sa aibe grija de ele si sa le pastreze ingrijte. Nu exista nimic care sa distraga atentia de la persoanlitatea ta , decat un set de unghii lungi si neingrijite . Chiar daca esti imbracata frumos, coafura si machiajul perfect facute , avand unghii groaznice sau murdare, pot ruina tot aspectul.

Există o selecție largă de lucruri pe care le puteți utiliza pentru a va creste si a avea grija de unghiile tale . Mai jos sunt unele dintre cele mai bune produse pentru a vă ajuta să păstrați unghiile sanatoase si frumoase.  



Creme

Crema de unghii este un produs exceptional pentru unghiile de la maini si de la picioare. Un produs care nu ar trebuii sa lipseasca din dulapiorul cu "chestii" al unei fete. Crema de unghii ajuta foarte mult, facandu-ti unghiile mai puternice oferindu-le proteine si minerale. De asemenea previne uscarea, craparea sau cioplirea lor.  Acest lucru ajutandu-te desemnea sa iti mentii la maini si la picioare o piele fina, fara a se usca si a crapa.

Instrumente pentru manichiura si pedichiura 

Mergand la un salon sau facandu-ti tu o maichiura sau o pedichiura este o modalitate foarte buna de a avea grija de unghiile tale si inacelasi timp de a-ti tine mainiile si picioarele frumoase.
De asemenea este o modalitate buna de a te relaxa si a te distra cu prietenele. 
Daca iti faci singura manichiura si pedichiura sunt cateva instrumente importante pe care ar trebuii sa le ai . Cumpara-ti dizolvant lac unghii cu sau fara acetona , crema de cuticule, taietor de cuticule , unghiera, pila de unghii si desigur lacul tau preferat de unghii. Atentie cand cumperi tampoane de unghii, fiti atente din ce material e facut , pentru a nu va lasa scame in urma.

Lac de unghii si dizolvant

Exista atat de multe tipuri de de lac de unghii din care poti alege, iar culorile sunt nelimitate. Culorile pot varia de la solide mate, la metalice, sclipitoare, culori calde, la culori reci. Alegerile intr-adevar merg spre infinit. Alege un lac de unghii care te reprezinta, care zice ceva despre personalitatea ta. Nu alege ceva doar ca e in trend, ca foloseste si prietena si vecina sau alte vedete, o alegi pentru ca iti place. Cand iti alegi un dizolvant e important sa cumperi ceva fara alcool , acesta iti va ferii unghiile de la uscare.

O gama larga de produse de ingrijire pentru unghiile tale, care merita tot ce-i mai bun, si lacuri de unghii puteti gasii pe BeautySpell.ro

0 comentarii: